Enemmän kuin omat neliöt

Toimivien yritystilojen ja hyvien palvelujen Datariinassa

Pysäköinti

Huomioi pysäköinninvalvonta Datariinan pihalla

Datariinan piha-alueella suoritetaan pysäköinninvalvontaa ma–pe klo 8–16 välisenä aikana. Jotta vältyt ikäviltä paperisilta yllätyksiltä, ota huomioon seuraavat pysäköintiin liittyvät asiat.

Yrityskohtainen ja henkilökunnan pysäköinti

Datariinan vuokralaisina toimiville yrityksille merkityt maksulliset autopaikat sijaitsevat talon etupihalla tai talon vieressä olevalla parkkipaikalla.

Yritysten henkilökunnan ja vieraiden, jotka pysäköivät yritysten omaan käyttöön varatuille paikoille, tulee käyttää annettua yrityskohtaista pysäköintilupaa. Aseta lupa autoon niin, että valvojan on helppo havaita se.
 
Kertakäyttöinen päivälupa vieraille

Vieraille voi noutaa aulapalvelusta kertakäyttöisiä päivälupia, joilla voi pysäköidä joko yrityksen omalle paikalle tai talon asiakaspaikalle. Kertakäyttöisiä päivälupia on rajallinen määrä – kysy lisää aulapalvelusta.

Asiakaspysäköinti

Asiakaspysäköinti sijaitsee talon edustalla pääsisäänkäynnin vieressä. Pysäköinti asiakaspaikoilla on luvallista pysäköintikiekkoa käyttäen. Pysäköintiaika on 2 tuntia. Myös asiakaspaikoille on mahdollista hakea aulapalvelusta kertakäyttöisiä päivälupia yli 2 tuntia kestävään pysäköintiin.