Enemmän kuin omat neliöt

Toimivien yritystilojen ja hyvien palvelujen Datariinassa

Tilat & Palvelut

Enemmän kuin omat neliöt

Onko alasi matkailu, mobiili tai markkinointi? Teknologia, terveys tai tutkimus? Olitpa sitten insinööri, konsultti tai game developer, tule yrittämään täyden kympin Datariinaan. Meitä on täällä jo monta!

Datariina tarjoaa toimivat ja modernit toimitilat erikokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä kymmeniä työpisteitä tarvitseville. Datariinassa yrityksiä ja vierailijoita palvelevat aulapalvelu, lounasravintola ja erinomaiset mahdollisuudet neuvottelujen ja tilaisuuksien järjestämiseen miellyttävässä ympäristössä.

Datariinan pääaula tarjoaa mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn vaikkapa ennen kokouksen alkua tai koko työpäivän ajaksi. 

Rennon ja kahvilahenkisen aulatilamme kalustuksessa on huomioitu erilaiset tavat tehdä töitä ja langaton verkko on vapaasti kaikkien käytettävissä. Aulasta löytyy myös lukittavia säilytyslokerikkoja, joihin voi huoletta ja maksutta jättää kannettavan tietokoneen säilöön esim. lounaan ajaksi. 

Aulassa on myös äänieristetty puhelinkoppi vapaasti käytettävissä.

Etätyöskentelystä ei tarvitse erikseen sopia vaan mahdollisuus on hyödynnettävissä aukioloaikojemme puitteissa.

Yritysten yhteistyötä ja voittoisaa verkostoitumista

Datariina on tunnettu erityisesti ICT- ja terveysalan yrityksistään. Datariinassa sinulla on loistavat mahdollisuudet verkostoitua samanhenkisten kanssa ja löytää uusia yhteistyökumppaneita.

Tervetuloa menestymään täyden kympin Datariinaan, Kotkan keskustan läheisyyteen!

Tällä hetkellä vapaat toimitilat

Tila

Kuvaus

Toimistotila S4 117 m² 4. kerros, vanha osa
(osuus isommasta tilakokonaisuudesta)

Lisätietoja toimitiloista
Annemari Rantala
kiinteistöpäällikkö
puh. 040 190 2552
annemari.rantala@cursor.fi